Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2

 

Lieve mensen van Het Graalhuis,
Opnieuw ontving de stichting TFWT een prachtige gift van u voor het werk van de Tele Family Foundation in Kenia. We zijn er heel blij mee!
Laura Groen is op dit moment als vrijwilliger in Kenia en zorgt er, samen met de medewerkers van TFF voor dat het geld goed wordt besteed: Het wordt gebruikt voor onderwijsmateriaal en uitbreiding van de nieuwe school. Namens alle medewerkers van TFF in Kenia en de vrijwilligers van TFWT in Nederland heel hartelijk bedankt!
Vriendelijke groet,
Annette Hoogerwerf

Annette Hoogerwerf - 20-07-2011 - 23:24

 

Ik werk als vrijwilliger voor de stichting TFWT. We ondersteunen de Tele Family Foundation in Kenia, waar alleenstaande moeders in de Likoni sloppenwijk een microkrediet ontvangen en handelsondersteuning om voor een zelfstandig inkomen te kunnen zorgen. De kinderen gaan naar een veilige dagopvang en grotere kinderen naar school. We bouwen een school en ontmoetingsruimte voor dit project. Wat ontzettend leuk om te zien op welke manier Stichting Het Graalhuis geld bij elkaar spaart, waar ook ons project door werd gesteund in 2010. Bedankt, ook namens de moeders en kinderen in Kenia. We zijn heel blij met al uw hulp en inzet!

Annette Hoogerwerf - 16-06-2011 - 00:12

gerard zoals beloofd een mailtje,
de website ziet er erg leuk uit daar moeten wel mensen op af komen.

rini - 22-02-2011 - 15:02


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2